Naišla na brojne kritike: Kylie Jenner otkrila tužnu priču koja se krije iza haljine koju je nosila na Met Gali

Piše: E.M.

Sestre Kardashian-Jenner vrlo često znaju da iznenade modnim odabirom. Na ovogodišnjoj Met Gali, istakla se Kendall, koja je nosila crnu glamuroznu haljinu za koju su se mnogi složili da je jedna od najboljih kreacija te večeri. Kim je podijelila javnost haljinom Marilyn Monroe zbog koje je izgubila čak 7 kilograma. Dok su joj se jedni divili, drugi su se pitali kako se uopšte mogla usuditi na takav potez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

S druge strane, čini se kako je Kylie pokupila najviše negativnih komentara. Pojavila se u vjenčanici koju je nosila u kombinaciji s kačketom i velom preko očiju. Ismijavanja na društvenim mrežama su odmah krenula, a negodovanja su stizala i od modnih kritičara.

Nakon toga, oglasila se i Kylie. Naglasila je da je u pitanju haljina Brenda Off-White i objasnila tužnu priču koja se krije iza njenog outfita.

-Virgil i ja smo trebali ići zajedno na Met Galu prije nego što je bila odgođena 2020. godine. Slaviti Virgila večeras i njegovu nevjerovatnu ostavštinu znači mi jako puno. Osjećam se počašćeno što mogu nositi ovu haljinu u čast mom talentiranom i predivnom prijatelju, napisala je.

Podsjećamo, Virgil Abloh bio je osnivač Brenda Off-White a preminuo je prošle godine izgubivši bitku s rakom u 41. godini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti