Inspirišite se modnim izdanjima slavnih dama u narandžastoj boji koja je hit ove sezone

Piše: E.M.

Ukoliko ste dosad izbjegavali narandžastu, ova sunčana boja vraća se u punom sjaju, a dovoljan vam je samo jedan komad kako bi imali chic i trendi kombinaciju.

Narandžasta boja i njene nijanse iz potpuno neopravdanih razloga bile su potiskivane, a krajnje je vrijeme da se odvažite i počnete je nositi a sigurno smo da će vas ove kombinacije potaknuti.

Rihanna je probila led i bila prva koja se ove godine pojavila u narandžastom krznenom kaputu kojeg je kombinovala s hlačama maskirnog uzorka i cipelama s kristalima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Splash News (@splashnews)

Odijela jarkih boja su must have ove sezone. Glumica Lily Collins odlučila se za vibrantno odijelo u boji mrkve koje je sjajno iznijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Čak ni slavna Kim Kardashian nije mogla zaobići ovu boju. Pogledajte njenu modernu verziju radničkog odijela u ne tako često viđenoj nijansi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Blake Lively je već mnogo puta pokazala svoje modno umijeće, a s kombinacijom u ovoj boji to je još jednom potvrdila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti