Kombinezoni za sve prilike

Piše: Azra

Proljetna sezona odavno je počela. Iako ju je obilježilo mnoštvo novih modnih trendova, u našem garderoberu uvijek se pronađe mjesta za nekoliko svevremenskih klasika, a jedan od njih je svakako kombinezon. Savršeni su za svakodnevne stajlinge, ali i posebne prilike. I ono najbitnije, u njima ćete izgledati jednako ženstveno kao i u haljinama

ZA SVAKI DAN

U odnosu na druge odjevne predmete, u kombinezonu se ne morate brinuti o svojim proporcijama, zbog čega brojni modni brendovi naglašavaju njegovu najbolju osobinu – ističe laskav učinak na liniju i pažljivo naglašava osobine. U danima kada ne znate što odjenuti, a ipak želite izgledati dobro u svakodnevnim životnim prilikama poput ručka ili odlaska na kafu s prijateljicama, idealni su klasični i nešto ležerniji modeli kombinezona.

ZA SVEČANE PRILIKE

Kombinezoni važe za jedan od vodećih komada sezone, što je odlična vijest iz više razloga – osim što ih je lako odjenuti i još lakše kombinirati, izgledaju vrlo cool i odvažno, pogotovo ako ih znate nositi na pravi način. Stoga, za svečanu priliku, umjesto svečane haljine, kombinezoni mogu biti odličan izbor. Ove sezone moderni su kombinezoni u svim varijantama, tako da ga možete jednostavno prilagoditi svojim željama.

Pročitajte još