Ljetne kombinacije bh. influenserice Erne Saljević kao inspiracija za kreiranje outfita

Piše: E.M.

 

Na Instagram profilu ”Diva is back”, bh. influenserice Erne Saljević, često možemo naći stilsku inspiraciju onda kada nam je najviše potrebna. Erna sa svojim pratiteljima dijeli razne savjete, a njen profil je kao mali kutak za žene koje mogu naći sve potrebne modne i beauty savjete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by erna ♡ (@divaisback)

S obzirom da su topli dani već uveliko u toku, potrudila se da predstavi nekoliko kombinacija koje će mnogima sigurno poslužiti u kreiranju svakodnevnih outfita. Uz nekoliko komada koje svi sigurno imate u ormaru, kakav god bio vaš stil, sigurno smo da ćete pronaći nešto i za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by erna ♡ (@divaisback)

Kombinovala je običnu bijelu majicu uz lepršave šarene hlače koje je upotpunila crnim kaišem. Ukoliko imate majicu koja je istog dezena kao i hlače, možete je iskoristiti u vidu kombinezona.

Crni kombinezon u široj varijanti ili uz naglašen struk nepogrješiv je komad skoro kao mala crna haljina. Lepršava obična bijela haljina idealna je za tople ljetne dane, a cijelu kombinaciju možete upotpuniti kimonom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti