Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala javnost: Evo kako sam ih sakrila

Piše: S.P.

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video u kojem je demonstrirala trik za sakrivanje gaća u haljinama s visokim prorezima.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik pojavila se na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u izdanju o kojem će se još dugo pričati.

Zbog dubokog dekoltea i opasno visokih proreza koji sežu iznad bokova mnogi su s razlogom pomislili da ispod haljine koju je nosila nije imala donji veš, no Ella je sve razuvjerila objavom na Instagramu.

 Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

– Eto kako sam sakrila gaće. Pratite me za još savjeta, napisala je u opisu videa u kojem je demonstrirala svoj trik s gaćicama i potaknula lavinu reakcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Genijalno, patentiraj to”, napisala joj je Sonja Kovač. “A svi se ponadali da ih nemaš”, “Kraljica svemira”, “Ovo je najbolji post ikad”, još su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti