Maja Čengić Miralem pokazala još jednu izvrsnu haljinu na crvenom tepihu SFF-a

Piše: S.P.

Osim što nas tokom Sarajevo Film Festivala dočeka pregršt zanimljivih filmskih naslova, razlog za uzbuđenje su i modne kombinacije o kojima se tokom svih dana trajanja Festivala neprestano govori.

Urednica BHRT-a Maja Čengić Miralem prepoznatljivo je lice Sarajevo Film Festivala koja na crvenom tepihu unosi vedrinu kroz razgovor s filmskim znalcima. Kako kod svojih svakodnevnih izdanja, pa tako i kada je riječ o Sarajevo Film Festivalu već godinama bira elegantne i sofisticirane formule kojima stavlja naglasak na ženstvenost.

Do sada je Maja na ovogodišnjem SFF-u pokazala nekoliko glamuroznih izdanja, a posljednja haljina koju je nosila, također je privukla veliku pažnju. Haljina je kreacija dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti