Zendaya oduševila izgledom na Sedmici mode u Parizu

Piše: Azra

Posljednjih dana, veoma je burno i u Parizu i u Milanu upravo zbog održavanja Sedmica mode. Još jedna u nizu revija je ona od Valentina na kojem je također bilo mnogo svjetskih ličnosti. Glavna zvijezda na Valentino reviji za proljeće 2023. tokom Sedmice mode u Parizu bila je Zendaya.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli N 💐 (@msxdaya)

Madelaine Petsch, Jenny Ortega, Simone Ashley su bile samo neke od zvanica ali pažnja je bila preusmjerena na Zendayu. Poznato je da mlada američka glumica uvijek oduševi svojim izgledom, a to nije bilo drugačije ni ovaj put.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @thehollandupdates

Zendaya je izgledala savršeno u veoma neobičnoj kombinaciji. Nosila je crni kombinezon i crni sako koji je naravno bio kreacija Valentina na čijoj reviji je prisustvovala. Podsjetimo, Zendaya je lice ovog brenda, te je često na velikim događajima nosila kreacije Valentina.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti