Bodycone haljine: Sexy i elegantno u jednom

Piše: Azra

Bodycon, naziv haljine je nastao spajanjem riječi body i conscious, odnosno tijelo i svjesnost. Uska, pripijena uz tijelo, uglavnom dužine do koljena ili kraća, od rastezljivog materijala, definitivno je haljina koja ističe figuru. Ova haljina je maksimalni saveznik ženskog tijela te spoja kroja i materijala u isticanju oblina i stavljanja seksepila u prvi plan.

Nemojte se bojati slaviti žensku figuru, i obući haljinu ovog kroja. Ukoliko se bojite sitnih nesavršenosti svog tijela, tu je spandeks (odnosno steznjak) koji je istovremeno čvrst i rastezljiv. Kad jednom obučete bodycon, shvatit ćete da, ustvari, pomaže pri zatezanju i ‘stavljanju u red’ onih dijelova tijela kojima je potrebna disciplina.

Da bi kompletan dojam bio umjeren i s ukusom, potrebno je pažljivo odabrati detalje s kojima ćete kombinirati bodycon haljinu. Cipele, nakit, šal ili torbica su od velike važnosti u ovakvim kombinacijama, jer kada već svoje tijelo ističete i stavljate naglasak na njega, ostali detalji koji upotpunjuju kombinaciju ne bi nipošto smjeli od nje previše odskakati.

(E.T.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti