Lisca na pariskom sajmu rublja: Salon international de la lingerie

Piše: Redakcija

U Parizu je od 21. do 23. januara 2017. godine održan jedan od najvećih sajmova rublja Salon International de la Lingerie, na kojem je svoje trendi komade jesensko-zimske kolekcije 2017. predstavila i slovenska robna marka “Lisca”.

Zavodljiva prozirnost, romantična čipka i moderne boje odlike su rublja “Lisca” i “Cheek by Lisca” i sigurno će oduševiti mnoge djevojke i žene iduće sezone.

Osim predstavljanja na revijama, “Lisca” je bila uvrštena  i na specijalnu modnu reviju The selection, na koju organizatori prema vlastitom izboru uvrštavaju marke i modele za koje smatraju da su najmoderniji, za koju je bio izabran tirkizni čipkasti grudnjak triangel bralette “Cheek by Lisca” iz serije “Beauty”.

I ove se godine među trendsetere ponovo uvrstila “Lisca” sa zavodljivim crvenim kompletom rublja “Queen Rose” koji oduševljava trendi krojem, strastvenom crvenom bojom i bajkovitim vezom, koji mu daje romantičan štih.

Lisca1

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti