Moda: Sve što vam treba su suknja, dolčevita i čizme iznad koljena

Piše: Redakcija

Komad odjeće koji će obilježiti jesenji period je suknja. Za koji god model da se odlučite sigurno je da ćete uz pravilno kombiniranje i nekoliko detalja postići savršen look. Donosimo vam najpopularnije modele suknji za ovaj period kao i nekoliko trikova kako da vaš outfit bude i više nego primjećen.

Od jednostavnog A kroja koji donosi šarm 60-ih, preko plisiranih, pa sve do trendi modela ukrašenih volanima suknja je komad koji će obilježiti ovu sezonu. Naime, ponuda dizajnerskih i high street brendova ukazuje nam na to da su unutar široke ponude ipak  najpopularnije suknje od kože, a najljepši modeli ove vrste mogu se pronaći u ponudi modnih kuća „Fendi“ i „Saint Laurent“. No, čak i ako ne izaberete kožni model sve što je potrebno je da svoju omiljenu suknju iskombinirate s dolčevitom i čizmama iznad koljena, što je svakako spoj koji pobjeđuje.

Dolčevita je komad koji je još 20-ih godina prošloga vijeka nosila Greta Garbo, a pedesetih ga je proslavila Audrey Hepburn. U tom periodu se najčešće nosila dolčevita u crnoj boji, a jedan od kultnih outfita je onaj koji je Audrey imala u filmu „Funny Face“, a koji je bio kombinacija ovog odjevnog komada sa skinny pantalonama. No, bez obzira na to da li ćete je nositi uz pantalone ili suknju sigurno je da je dolčevita jedan od najelegantnijih i istovremeno najpraktičnijih komada odjeće.

Midi ili mini, pitanje je sad?

Midi suknja je posljednjih nekoliko sezona jedan od omiljenih trendova među ženama. Naime, ona je postala svojevrsni klasik koji donosi dozu elegancije i pristaje svakoj figuri. Ipak, nova sezona nas, uz midi suknje,  vraća jednako svestranom i popularnom modelu – mini suknji.

Dolčevita – najpotrebniji odjevni predmet

Američki dizajner Halston smatrao je da je dolčevita najudobniji odjevni predmet koji se može nositi na posao. Njegova preporuka je da se, po potrebi preko, nje prebaci zanimljiv sako kako bi se postigao prefinjen izgled.

Savršena kombinacija

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti