Sharon Stone: Tajice za zavidnu figuru na pragu 60. godine

Piše: Redakcija

Sharon Stone ne robuje trendovima i prije svega voli udobnu odjeću u svim prilikama. I dok neke njene kolegice za let avionom biraju čak i elegantne haljine u kombinaciji sa štiklama, njoj to ne pada na pamet.

Slavna glumica stigla je na aerodrom u Los Angelesu obučena u sportsko izdanje sastavljeno od tajica, majice, gornjeg dijela trenerke i tenisica.

Zgodna 59-godišnjakinja odvažno je obukla tajice u sivoj boji koje su istakle njenu fantastičnu figuru. Upravo sive tajice uz bijele i one u bež nijansama modni stručnjaci stavljaju na popis modela koje ne bismo smjeli nositi zato što stvaraju takozvani nude efekt te ocrtavaju najintimnije dijelove tijela na njima neprihvatljiv način.

 

zadovoljna.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti