Victoria Bechkam obožava skupe stvari

Piše: Redakcija

Pjevačica, modna dizajnerica i supruga jednog od najomiljenijih nogometaša na svijetu, Davida Bechkama ima vrlo istačan, ali i skup ukus.

Naime, modna dizajnerica Victoria Beckham  gostovala je u jutarnjem programu britanske televizije i dala nekoliko zanimljivih izjave koje prenosi Mirror Online. U jednom trenutku voditeljica i Victoria počele su razgovarati o vinu, a tada je Victoria otkrila kako ne pije vina jeftinija od deset funti jer, prema njezinim riječima, provjereno ne valjaju. To da ima istančan i skup ukus odavno je poznato, a ovom je izjavom to samo potvrdila.

Otkrila je još jednu stvar koja je razočarala sve ljubitelje najpopularnijeg girl banda svih vremena, Spice Girls, a to je da se bend neće ponovo okupljati.

Victoria Bechkam je okupirana svojim dizajnerskim radom. Posljednje što je dizajnirala su crvene haljine, u kojima ćete dominirati u novogodišnjoj noći.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti