Kojoj bolje pristaje: Alessandra Ambrosio i Kate Bosworth nose isti džemper

Piše: Redakcija

Šareni džemperi ove su zime su must have. možete ih nositi uz traperice, široke hlače, suknju, ali i preko haljine. A u svoje su ih kolekcije uvrstile i mnoge dizajnerske kuće, ali i high street brendovi. U džemper  Etro zaljubile su se dvije poznate dame,  Alessandra Ambrosio i glumica Kate Bosworth.

Kate je svoj prošetala losanđeleskim aerodromom, dok je Ambrosio svoj džemper s natpisima nosila proteklog vikenda kada je sa suprugom Jamiem Mazurom i njihovo dvoje djece, kćerkicom Anjom i sinčićem Noahom šopingovala u Los Angelesu.

Kate je svoj look upotpunila crnom kožnom suknjom, bajkerskom jaknom i trendi kaubojskim gležnjačama s potpisom Anine Bing, te Chloé torbom u boji pijeska i velikim okruglim sunčanim naočalama.

Alessandra se odlučila za nešto ležerniju varijantu te je uz šareni Etro pulover nosila traperice i Gucci tenisice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti