Objavljena je godišnja lista najbolje i najgore obučenih muškaraca

Piše: Redakcija

Slavni muški časopis GQ izbacio je listu slavnih muškaraca koji su pokazali najbolji modni stil u 2017. godini, i onih koji se, prema mišljenju čitatelja, nisu proslavili.

Pomalo neočekivano, na prvom mjestu našao se Matt Smith, britanski glumac koji je publiku osvojio glumeći princa Philipa, supruga kraljice Elizabete ii. u seriji “The Crown”.Odmah nakon njega, GQ je oduševio reper A$AP Rocky, poznat po suradnjama s brojnim dizajnerima, dok se na trećem mjestu našao Jeff Goldblum kojeg se možda sjećate iz filma ‘Jurassic park’ ili serije ‘Law and order’.Bivši boy band idol Harry Styles također je među najbolje obučenim kao i zgodni Riz Ahmed i Ryan Reynolds.

Žene će vjerojatno razočarati modni status Kita Haringtona iz serije “Game of Thrones”, koji je zaposjeo tron na listi najgore obučenih muškaraca 2017.

Lista najbolje obučenih muškaraca 

1. Matt Smith

Profimedia

2. A$AP Rocky

Profimedia

3. Jeff Goldblum

Profimedia

4. Harry Styles

Profimedia

5. Andrew Garfield

Profimedia

6. Skepta

Profimedia

7. Riz Ahmed

Profimedia

8. Ryan Reynolds

Profimedia

Lista najgore obučenih muškaraca

1. Kit Harington

Profimedia

2. Paul Merton

3. Shmee150

4. Jacob Rees-Mogg

5. Morrissey

6. PewDiePie

7. Louis Theroux

8. Marshmello

9. Elon Musk

10. Joe Wicks

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti