Mirror lips: Jeste li spremne za novi ekstremni beauty trend?

Piše: Redakcija

Čini se kako se svjetski vizažisti posljednjih godina uistinu nadmeću u tome tko će osmisliti čudniji ‘trend’ i tako pokoriti društvene mreže. Najnoviji suludi pothvat te vrste dakako su ‘mirror lips’ o kojemu bruji cijeli make up svijet.

Ovaj futuristički look korak je dalje od sada već u potpunosti usvojenih chrome usana, a iziskuje da usne prekrijete ljepilom za trepavice i na njega prilijepite prethodno narezani papir s reflektirajućom površinom.

Iako reflektirajuće usne izgledaju efektno i intrigantno,  njihova nepraktičnost i kompleksnost tjera nas da se zapitamo tko bi i zašto ovo zaboga uistinu nosio. Lako je razumljivo kako je ovaj trend idealan u editorijalnim svrhama, no želi li iko na poslu izgledati kao hodajuće ogledalo?

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti