Instagram profil koji spaja ljubav prema hrani, modi i umjetnosti

Piše: Redakcija
Gretchen Röehrs sjajna je ilustratorica iz San Francisca koja je svojim Instagram profilom dokazala da potpuno drugačije gleda na namirnice.
Znate li nekoga tko “frca” od sreće kada ide na tržnicu u potragu za voćem i povrćem, na mjesto gdje prevladavaju boje i vitamini koji život znače? Ako do sada niste znali baš nikoga koga to veseli najviše u svemiru, vrijeme je da upoznate Gretchen koja gledajući u namirnice, ne vidi večeru već odjevne kombinacije. Ne znamo jesmo li ikada vidjeli nešto savršenije?! U jednoj ilustraciji spojene su tri ljubavi. Ljubav prema hrani, modi i umjetnosti. Gretchen je svoju diplomu modne dizajnerice željela kreativno nadograditi i ako ćemo suditi po broju pratitelja na Instagramu kojih ima više od 81 hiljade, reći ćemo da joj to sjajno polazi za rukom. Briljantno!

https://www.instagram.com/p/BTUROUEgttc/?taken-by=groehrs

Sve fotografije možete pogledati na njenom Instagram profilu:

https://www.instagram.com/groehrs/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti