31. Nivea Bh. Fashion Week Sarajevo počinje revijom UTOK-a

Piše: Redakcija

Na prvoj večeri 31. Nivea Bh. Fashion Week Sarajevo u kongresnoj dvorani Hotela “Holiday” s početkom u 20 sati predstavit će se UTOK (Udruženja tekstilne industrije, obuće i kože BiH )
Na ovoj modnoj reviji predstavit će se modne kuće:  “Nerzz Bešlagić” Visoko, “Kula” Gradačac,  “Master Fashion” Travnik, “Borac” Travnik i  “Exclusive lingerie” Banja Luka.

– Za svečano otvorenje UTOK je pripremio prezentaciju kolekcija najboljih bh. proizvođača tekstilne i odjeće od kože i krzna, te intimnog rublja. Cilj UTOK-a je da se naši proizvođači predstave na jednom mjestu u prisustvu medija, naših kupaca, predstavnika struke iz zemlje i okruženja, te potencijalnih kupaca gotovih proizvoda, najavio je generalni sekretar UTOK-a,  Amir Međić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti