Miu Miu, L’eau Rosée
Samo oni najmoderniji i najsamouvjereniji preferiraju parfeme s glavnim notama ruže, poput ovog, jer im nikako ne odgovaraju klasične note.

Proenza Schouler, Arizona
Kao sunčeva zraka koja pogađa vašu kožu u toplom pustinjskom danu. Arizona je ženski miris koji nije previše sladak ili cvjetan zahvaljujući neobičnoj mineralnoj noti.

Maison Martin Margiela, Replica – Wicked Love
Već na prvi udisaj osjetite neobičnu kombinaciju paprene i puderaste ruže. Cvjetno srce parfema počine preuzimati glavnu ulogu tek minutu nakon, ali nikada ne postaje potpuno žensko. Osnova od mošusa, cedra i vetivera pomaže u rangiranju ovog parfema kao unisex.

Oscar De La Renta, Bella Blanca
Voćni, sladak, puderast, ali suptilan i sofisticiran miris. Ovo parfem predstavlja sve što se i očekuje od bočice parfema doslovno prekrivene bijelim cvjetovima.

Louis Vuitton, Le Jour Se Léve
Kao što mu i ime sugerira, ovo je miris koji će vas razveseliti svakog jutra. Jarke i energične note citrusa gotovo pa zamjenjuju jutarnju čašu narančinog soka, a zatim se pretvaraju u nešto malo dublje zahvaljujući jasminu i ljiljanu. Ugodna vanilija i bijeli mošus koji se nalazi u bazi prisilit će vas da se ovom parfemu vraćate iz dana u dan.