Fotografije koje su raznježile sve: Cristiano Ronaldo u modnoj kampanji sa sinom

Piše: Redakcija

Da djeca slavnih roditelja uistinu znaju biti mini kopija svojih majki ili očeva, imali smo priliku vidjeti na nedavnim fotografijama glumice Reese Witherspoon i njene kćerke Ave, kao i fudbalera Cristiana Ronalda i sina Cristiana Jr-a. Sedmogodišnji dječak i slavni tata pozirali su u novoj kampanji Cristianove nove modne linije i dječijeg brenda. Da se Cristianov nasljednik odlično snašao u ulozi modela potvrđuju i fotografije na kojima pozira sam.

-Moj dječak i ja u našoj cr7limitless & cr7junior opremi – napisao je Ronaldo uz objavljene fotografije.

Cristiano Ronaldo Jr. uživa u ulozi modela

Cristiano osim Cristiana Jr-a ima još troje djece, blizance koje je u SAD-u rodila surogat majka i kćerku Alanu iz veze sa sadašnjom partnericom Georginom Rodriguez. Da li će i oni krenuti manekenskim stopama pokazat će vrijeme.

Ukoliko se najstariji sin ne odluči za karijeru modela, velike su šanse da će krenuti očevim sportskim putem, budući da neizmjerno uživa u fudbalu.

-Vjerujem da mu je fudbal u krvi, voli fudbal i igra ga po cijele dane. Nekad ga je teško dovesti za sto za ručak, koliko uživa da igra fudbal. Vrlo je nježan dječak, pozoran, prijateljski nastrojen, pun poštovanja i vrlo otvoren s ljudima. Svako ko ga upozna iznenađen je koliko je pun samopouzdanja. To me čini vrlo ponosnim kao oca – kaže Ronaldo u jednom od svojih intervjua.

Pročitajte još