Pinterest kaže: Ovih pet frizura je stvoreno za vas

Piše: Redakcija

Mjesto na kojem možete pronaći sjajne prijedloge za novu frizuru je Pinterest. Ukoliko s dolaskom proljeća želite osvježiti frizuru, obradite pažnju na pet frizura koje su apsolutni hit ove godine.

BOB

Bob je obilježio i godinu iza nas, ali čini se da će i u budućnosti nastaviti biti dio trenda. Radi se o vrlo praktičnoj i urednoj frizuri koja ne zahtijeva mnogo brige, stoga i ne iznenađuje što je biraju Rihanna, Selena Gomez i Emma Roberts. Odnedavno je nosi i Amra Silajdžić Džeko.

FRANCUSKI CHIC

 

Francuski chic čini se nikada neće izaći iz mode. Jedna od najpopularnijih frizura godine će biti poluduga razbarušena kosa kakvu preferiraju mnoge Francuskinje. Uz nju će vam biti dovoljan samo crveni ruž, i uklopit će se bez mnogo muke u svaku odjevnu kombinaciju.

CURTAIN BANGS

Dovoljno je da odrežete šiške i da ih razmaknete po sredini čela. Ovu frizuru je popularnom najviše učinila ikona francuske kinematografije Brigitte Bardot, a danas je nosi i mlada Hailey Baldwin.

PLETENICE

Svjetski frizeri ne mogu odoljeti pletenicama. I zaboravite da ih nosite samo kad se odlučujete za sportsku varijantu. Kako ćete ih plesti, najmanje je važno, jer svi oblici su popularni.

DUGA BOHO KOSA

Opušteni valovi su uvijek dobrodošli. Djevojke i žene ih vole jer ne uzimaju mnogo vremena. Dovoljno je da imate set dobrih viklera ili figaro i dugu kosu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti