Plave Manolice dobile konkurenciju

Piše: Redakcija

Gotovo da nema kultnog para cipela u mjeri u kojoj su to ikonične plave Manolice. Naime, dizajneru Manolu Blahniku, vječnu slavu na račun tih salonki osigurala je Carrie Bradshaw u filmu Seks i grad, a čak cijelu deceniju kasnije, plavi model Hangisi Jewel čini se poželjniji no ikad. Posebno ga vole mlade, kod kojih je ono “nešto plavo” u vjenčanom looku upravo par Blahnikovih plavih cipela, a u međuvremenu je popularnost stekao taj isti model i u mnogim drugim bojama.

Na kultne manolice, ove nas je sezone uveliko podsjetio rad modnog brenda Roger Vivier, čije su salonke s kristalnom kopčom počele osvajati Instagram.

Posebno se ističu dva Roger Vivier modela iz nove kolekcije brenda, a oba smo vidjeli na Instagram profilu modne direktorice Net-a-Portera i Porter magazina Gabriele Hackworthy.

Pogledajte kako “nove manolice” izgledaju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti