Sofia Vergara: Nesvakidašnji outfit lijepe glumice

Piše: Redakcija

Bez obzira na to ima li na sebi obične traperice i majicu ili skupocjenu večernju haljinu, Sofia Vergara uvijek izgleda fantastično. Kolumbijska glumica jednostavno pršti ženstvenošću u svakom odjevnom komadu, a tako je bilo i na otvaranju filmskog festival L.A. Italia.

Sofia je na festival došla u pratnji supruga Joea Manganiella kojem je uručeno priznanje za njegov rad i predstavljanje italijanske zajednice u SAD-u. Prelijepa glumica, koja inače voli isticati svoje obline u haljinama dubljeg dekoltea, ovaj put blistala je u kostimu za nju pomalo konzervativnog kroja ukrašenom blještavim crvenim, cvjetnim aplikacijama. Iako ova odjevna kombinacija nije karakteristična za nju, glumica je svojim izgledom oduševila sve prisutne.

Pogledajte kako je izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti