Manikura za proljeće: 5 trendova s modnih pista

Piše: Redakcija
    • Osim odjeće i obuće, na modnim revijama za proljeće/ljeto 2018. vidjeli smo i kakvi će trendovi vladati kada je riječ o manikuri. Izdvojili smo pet trendova koje ćemo rado ukrasti sa svjetskih modnih pista u Parizu i New Yorku.

Metalik zeleni nokti

Metalik zeleni nokti (Foto: Getty Images)

1. Metalik zeleni nokti
Metalik dekorativna kozmetika trenutno je veliki trend koji će se nositi i ovoga proljeća. Uz metalik make-up popularan će biti i metalik lak za nokte, a na Sedmici mode u New Yorku pažnju je privukao metalik zeleni lak za nokte prikazan na reviji Chiara Boni La Petite RobeS obzirom na to da zelena asocira na buđenje prirode i proljeće, ne čudi da je upravo ta boja jedna od najpopularnijih u nadolazećoj sezoni.

2. Sofisticirani bež nokti
Uprkos trendovima koji svake sezone predlažu neke nove odvažne boje, neutralne boje lakova za nokte i dalje su najtraženije. Jean-Paul Gaultier za proljeće 2018. predlaže sofisticirani bež lak koji će nokte uljepšati na decentan način, kao što se moglo vidjeti na Sedmici mode u Parizu.

Sofisticirani bež nokti

Sofisticirani bež nokti (Foto: Getty Images)

3. Ženstveni tamnocrveni nokti
Uz neutralne nijanse, i crveni lak za nokte ženama je najdraži, a u svoj look za proljeće 2018. ukomponirao ga je Chanel. Glamur je postignut kombiniranjem tamnocrvenog i prozirnog laka uz šljokice i metalne detalje. Želite li manikuru dodatno začiniti, neka svaki nokat bude ukrašen na drugačiji način, baš kao što smo to vidjeli na modelu na Sedmici mode u Parizu.

Ženstveni tamnocrveni nokti

Ženstveni tamnocrveni nokti

4. Upečatljivi crni nokti
Crni lak za nokte nekako više povezujemo s hladnijim mjesecima u godini, ali Jean-Paul Gaultier vidi ga i u proljetnom i ljetnom looku. Francuski dizajner predlaže da ga kombinirate uz masivniji srebrni nakit, prstenje i narukvice kako bi maksimalno došao do izražaja.

Upečatljivi crni nokti

5. Prozirni lak ukrašen crnim i srebrnim tačkicama 

Trend koji će se posebno svidjeti mlađim pripadnicama ljepšeg spola, a za proljeće/ljeto 2018. predlaže ga modna kuća Elie Saab. Ovakva manikura nosiva je u opuštenim dnevnim, ali i svečanijim večernjim prigodama što je Elie Saab pokazao odjenuvši svog modela u svjetlucavu večernju toaletu.

Prozirni lak ukrašen crnim i srebrnim točkicama

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti