Sofia Vergara i Jennifer Lopez: Kojoj farmerke bolje stoje?

Piše: Redakcija

Sofia Vergara i Jennifer Lopez izabrale su poderane farmerke za romantični izlazak sa svojim partnerima na Dan žena, a i ostatak njihovih outfita je bio prilično sličan. Naime, Sofia je nosila satensku jaknicu, dok je Jennifer izabrala prozirnu bluzu brenda Ashish.  Jennifer je svoju kombinaciju zaokružila velikom smeđom torbom skupocjene modne kuće Hermes, a Sofia manjom torbom bež boje, dok su im i sandale bile prilično slične.

Jennifer Lopez sa svojim dečkom Alexom Rodriguezom večerala je u restoranu Craig’s u Los Angelesu, dok su se Sofia Vergara i njen suprug Joe Manganiello počastili u restoranu Mastro’s na Beverly Hillsu.

O poderanim farmerkama kakve su ove dvije dame izabrale žene imaju podijeljeno mišljenja. Dok se jednima ovakav ležeran model jako sviđa, drugima izgleda “ofucano” i staro. Jennifer i Sofia, kako se čini, spadaju u prvu grupu te vole nositi ovaj  model. Pogledajte i prosudite sami kojoj ipak bolje stoji.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti