Maxima i Rania: Modno usklađene kraljice oduševile stajlinzima

Piše: Redakcija

Nizozemska kraljica Maxima i jordanska kraljica Rania često se vrlo visoko nalaze na top ljestvicama najbolje obučenih dama s kraljevskih dvora, a to su dokazale i prilikom zajedničkom obilaska srednje škole u Hagu u sklopu dvodnevne posjete jordanskog kraljevskog para Nizozemskoj

Kraljica Maxima čiji se modni stil nikako ne bi mogao nazvati dosadnim jer stajlinge voli osvježiti s nekim hrabrim modnim detaljem, ovoga se puta odlučila za ženstvenu haljinu u sivoj boji ukrašenoj volanima. Naizgled klasičan look 46-godišnjakinja rođena u Argentini, dodatno je začinila zanimljivim turbanom i odgovarajućim remenom dok su cipele i clutch bili su u modernim nijansama smeđe.

Jordanska kraljica poznata po svom profinjenom stilu ponovno je briljirala u decentnom poslovno-elegantnom izdanju. Lijepa supruga kralja Abdullaha II iskombinirala je trendi široke hlače širih nogavica sa sakoom i dolčevitom, a cipele od brušene kože u sivoj boji i efektna Fendijeva torba odlično su se uklopili u ovaj dnevni look. Mladenačka frizura i minimalistički make up istaknuli su nježne crte lica omiljene kraljice koja je uvijek sjajno obučena.

Dan ranije, obje su kraljice pokazale da s pravom nose laskave titule najstajliš dama s kraljevskih dvora.

Pročitajte još