Trend mini torbica koji će vladati u 2018.

Piše: Redakcija

Ženska torba veliki je misterij za muškarce. U njoj se uvijek nađe mnoštvo korisnih sitnica – od novčanika i ključeva, preko šminke do kakvog slatkog zalogajčića uz koji je lakše dočekati kraj radnog vremena. Baš zato većina žena voli prostrane torbe kako bi u njih mogle spremiti sve što im je potrebno.

Svjetski dizajneri u prošlogodišnjim su kolekcijama napravili značajni preokret – odnosno predstavili mini torbice u koje ne može stati baš mnogo stvari.

Primjerice, model torbice Capucine mini Louisa Vuittona ima dimenzije tek 20 x 13 centimetara, dok je kožna žuta torbica s Jacquemus, koju je u novembru prošle godine nosila i Rihanna velika tek 12 x 6 centimetara.

Isprva su ove mini modele nosile tek manekenke, pjevačice i glumice, a u posljednje vrijeme s njima se viđaju i modne blogerice te druge zaljubljenice u modu. Američko izdanje magazina Vogue predviđa da je riječ o velikom-malom trendu koji će vladati 2018. godinom.

I dok im je očigledni minus manjak raspoloživog prostora za pohranu stvari, veliki plus ogleda se u samom izgledu torbica. Mini modeli iznimno su simpatični, izvrsno izgledaju u ruci i proljepšavaju svaku modnu kombinaciju.

Povrh svega od nošenja ovih torbi neće vas boljeti leđa niti ramena.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte slavne dame koje nose ove torbice.

Blogerice također obožavaju nositi mini torbice

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti