Chiara Ferragni i Disney predstavili zajedničku kolekciju cipela

Piše: Redakcija

Najpoznatija modna blogerica na svijetu, Chiara Ferragni, je prije osam godina pokrenula sopstveni brend cipela. Naime, njene baletanke, patike i papuče prepoznatljive su po motivima u obliku očiju zbog kojih su ih zavoljeli i oni koji su prvobitno bili skeptični prema ovoj ideji.

Chiara je sada otišla korak dalje, te je u saradnji s kompanijom Disney predstavila novu kolekciju obuće koja je inspirisana likom Mini Maus.

– Takva saradnja je očekivana. Chiara obožava kultnog junaka  Miki Mausa, a na zglobu ima tetovažu u obliku njegovog lika – rekao je izvor blizak blogerici.

Zajednička kolekcija će obuhvatiti pet pari cipela. To su papuče s mašnama i patike, napravljene od lakirane kože i somota, ukrašene imenom Mini Maus. Cijene cipela su od 300 do 470 dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti