Žaklina Berrido Pisano je najzgodnija baka Instagrama…

Piše: Redakcija

Njen Instagram profil prava je modna poslastica, a o njenom stilu pisao je i britanski Daily Mail. Osim što se super oblači, izgleda dvostruko mlađe no što jest, a sada je otkrila u čemu je njena tajna, prenosi Index.hr.

Žaklina Berrido Pisano Srpkinja je s italijanskom adresom koja je javnosti poznatija kao “najseksi baka Instagrama”.

Žaklina ima 50 godina i dvije unučice te na svom Instagramu svakodnevno dokazuje da dobar stil s godinama postaje samo još bolji. Njen profil na društvenoj mreži prava je poslastica za sve ljubitelje mode, a ona za svoj stil kaže da je mješavina najboljih stilova koje je pokupila iz Poljske, Švicarske i Francuske, u doba kada je živjela tamo.

Moda joj je zabava i bijeg iz svakodnevice, kako je ispričala u intervjuu za portal Noizz.rs u kojem je otkrila i u čemu je tajna njenog mladolikog i besprijekornog izgleda.

-Jedem puno voća i pijem puno vode, ne pušim i ne pijem. Od svoje 10. godine vježbam svaki dan bar 45 minuta, a njegujem i svoju dušu- ispričala je ova atraktivna baka koja uz svaku svoju fotku na društvenoj mreži ponosno stavlja hešteg #grandmotherwholovesfashion, odnosno “baka koja obožava modu”.

https://www.instagram.com/p/Bgouh4hBKwa/?utm_source=ig_embed

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti