Indira Levak u šetnji sa suprugom: Kombinirala trenerku i štikle

Piše: Redakcija

Da se vole kao i prvog dana pokazali su prije nekoliko sedmica kada su slavili njegov rođendan, a iako će krajem maja obilježiti četvrtu godišnjicu braka, zagrebačkom špicom još uvijek šeću držeći se za ruke.

Foto: Davor Matota/Izvor: gloria.hr

Miroslav Levak, bivši prvak u bodybuildingu i poduzetnik, osvojio je srce poznate pjevačice Indire Levak kada je postao njen lični trener. Nije trebalo dugo da se ljubav između njih rasplamsa: vjenčali su se u maju 2014. i od tada su jedno drugome velika podrška. Koliko je bivšoj pjevačici Colonije, koja nikada nije bila u boljoj formi, suprug važan pokazala je nedavnim objavama na društvenim mrežama povodom njegovog rođendana, a svaku njihovu godišnjicu poprati porukama kojima daje do znanja da nikada nije bila sretnija u ljubavi.

– Ništa na ovom svijetu ne može biti tako divno kao ljubav koju si mi podario i znam da će tako ostati zauvijek… Bez tebe ne bih bila osoba kakva sam sada… bez tebe moji snovi nikada ne ni bili ostvareni… bez tebe bi moj život bio prazan… – napisala je lani na njihovu godišnjicu koju će ponovno obilježiti za manje od dva mjeseca. Do tada će Indira imati pune ruke posla u studiju gdje završava svoj prvi samostalan album.

Indira je za šetnju Zagrebom odabrala kombinaciju koja mnogima nije omiljena, ali je itekako popularna među holivudskim zvijezdama: puderasto ružičasti komplet trenerke nosila je s vrtoglavo visokim štiklama, a u sve je ukomponirala crne detalje koji su bili pravi kontrast njenoj platinasto plavoj kosi.

Pročitajte još