Emily Ratajkowski i Bela Hadid s neobičnim modnim detaljima

Piše: Redakcija

Emily Ratajkowski i Bela Hadid glavni su promoteri mlade njujorške dizajnerke Alane Johnston koja stoji iza brenda “Orseund Iris“, a koji se posebno ističe zahvaljujući specifičnim odjevnim komadom koji samo on ima u ponudi.

Riječ je o interesantnom komadu garderobe koji predstavlja spoj korseta i trikotažnih bluza, a dolazi u nekoliko varijacija i boja.

Ovu neobičnu bluzu rado nose pomenute manekenke, a obje su složne da je ovo savršen komad kako za elegantne, tako i za casual kombinacije.

Emily je nosia bluzu koja podsjeća na grudnjak u bijeloj boji, a potom je blistala i u majici crvene boje koja otkriva ramena, ali je detalj na grudima u vidu dijela korseta obavezan u obje varijante.

I Bela Hadid nas je očarala u ovom hit komadu – ona se odlučila za onaj u svijetloplavoj boji, a iskombinovala ga je uz džins i jednostavnu zlatnu ogrlicu.

Inače, brendu “Orseund Iris” upravo ovaj modni krik donosi najveću zaradu, a nisu samo Bela i Emily “lude” za njim, osvojio je i srca drugih slavnih ljepotica. Vlasnica brenda i kreatorka istakla je da voli da se igra s modnim pravilima i da je željela da stvori neštosvevremenski što će postati klasika i neće biti samo prolazan trend.

https://www.instagram.com/p/BZjaYyknCRj/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BTfENZhjRL_/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

〰️〰️〰️

A post shared by O R S E U N D I R I S (@orseund_iris) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti