Rihanna: Modna ikona današnjice o čijim se izdanjima ne prestaje govoriti

Piše: Redakcija

Sve što Rihanna dotakne pretvori u zlato.  Prošle godine službeno je okrunjena za najutjecajniju javnu ličnost, zahvaljujući svojem eklektičnom stilu i specifičnom ukusu za modu koji do najvećeg izražaja dolazi na najvećoj modnoj zabavi u godini – Met Gali koja se tradicionalno održava u njujorškom muzeju Metropolitan prvog ponedjeljka u martu.

Rihanna se na Met Gali 2018. godine pojavila s mitrom – kapom kakvu tradicionalno nose kardinali, biskupi i papa.

Rihanna

Prošle godine, kada je u njujorškom muzeju Metropolitan predstavljena izložba dizajnera Reija Kawakuba iz modne kuće Comme des Garcons, Rihanna je zabljesnula u avangardnoj kreaciji istoimenog dizajnera koja je imitirala izgled mnoštva latica.

Rihanna

Godine 2015. Met Gala je slavila modni utjecaj Kine, a Rihanna je uspjela ući u historiju najveće modne zabave u godini pojavom u legendarnom žutom ogrtaču ekstremne veličine.

Rihanna

Godine 2014. na Met Gali posvećenoj liku i djelu engleskog dizajnera Charlesa Jamesa odlučila je igrati na sigurno pojavom u bijelom, visokorezanom topu i pripadajućoj suknji s potpisom Stelle McCartney.

Rihanna

Na kartu modnog minimalizma igrala je i 2012. godine na Met Gali posvećenoj italijanskim dizajnericama Elsi Schiaparelli i Miucciji Pradi.

Rihanna

Na Met Gali održanoj 2011. godine u čast britanskom dizajneru Alexanderu McQueenu.

Rihanna

Tema ‘Model kao muza: Utjelovljujući modu’ obilježila je izdanje Met Gale iz 2009. godine. Tada mlađahna Rihanna plijenila je pažnju smokingom dramatičnih detalja koji potpisuje italijanski modni dvojac Dolce & Gabbana.

Rihanna

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti