Jennifer Lawrence obučena u pariski retro šarm

Piše: Redakcija

Holivudska glumica i dugogodišnja Dior muza Jennifer Lawrence pojavila se u najnovijoj kampanji ove pariske modne kuće u komadima iz Pre-Fall 2018 kolekcije.

Inspirirani pariskom uličnom modom s kraja pedesetih godina prošlog stoljeća, prelijepi crno-bijeli vizuali koji bi se savršeno uklopili među fotografije iz starih modnih magazina, pružaju nam uvid u kolekciju prepoznatljive Dior estetike i autentičnog kreativnog i krojačkog majstorstva, a njeno središte zauzimaju klasični baloner u kombinaciji sa statement bijelim košuljama i elegantnim bluzama od svile.

Kada govorimo o modnim dodacima, Dior torbe upotpunjene prepoznatljivim zlatnim kopčama i ručno rađenim kožnim ukrasima prijete postati jedan od neizostavnih statement detalja među showbizz zvijezdama i svjetskim fashionisticama, a ovdje nikako ne treba zaboraviti ni komade nakita koji oplemenjuju svaki outfit.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti