Moda: Jedan trend, dva stila

Piše: Redakcija

Kada je o modi riječ 70-e godine prošlog vijeka obilježila je komotna, nonšalantna i pomalo neuredna odjeća u kojoj je svaka žena izgledala šik. Poznato je da se moda uvijek vraća, te su dizajneri u novim kolekcijama, između ostalog, predstavili odjeću svojstvenu popularnim hipi i glam stilovima koji su obilježili 70-e.

Hipi avantura

Bogate teksture hipi modne kulture ponovo su dobile svoj trenutak slave. Hipi stil prepoznatljiv je po resama, perju, vezovima i perlicama na jednostavnim materijalima. Dio ovog stila su i predimanzionirane naočale i zemljani tonovi.

Sea haljina
Sophie Anderson torba
Toga sandale
Alexachung papuče
Saint Laurent šorc
Saloni majica
Chloé farmerke
Sensi studio šešir
Lizzie Fortunato naušnice
Edie Bargo naušnice
Lizzie Fortunato lančić
Cult Gaia torba
Three Graces London top

Glam rock

Ovo je stil koji su na modnu scenu vratile modne kuće Sain Laurent i Tom Ford. Ukoliko ste ljubitelj ovog stila, nećete pogriješiti kada izaberete zavodljive kombinezone, mini haljine od drapa  te elegantne sandale.Uz to ne smijete zaboraviti ni zlatne detalje i razmazan smokey eyes.

Aquazzura sandale
Saint Laurent sandale
PB 0110 torba
Balmain torba
Azzaro kombinezon
Vilshenko kombinezon
Preen haljina
Johanna Ortiz kimono
Filu šešir
Prada ogrlica
Versace naušnice
Balmain sako

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti