5 modela haljina koje pokrivaju baš sve prilike

Piše: Redakcija

Volite haljine, ali ponekad zapnete prilikom kupovine i izgubite se u hrpi različitih modela, krojeva i materijala? Taj problem može vam olakšati kupovina prema “kategorijama”. Naime, u svom ormaru trebate imati samo 5 modela koji pokrivaju sve prilike.

Čak i žene koje ne vole haljine uvijek u ormaru imaju barem jednu i vraćaju joj se u prilikama koje zahtijevaju njeno nošenje.
Donosimo vam pet haljina koje smo za vas pronašli u našim dućanima:

Mala crna haljina. Apsolutna kraljica koja nikada neće izaći iz mode.

Bershka haljina 39.95 KM

Haljina za posao. Mora biti prilagođena poslovnom okruženju. Ako je vaše radno mjesto ležerno, odaberite i takve krojeve dok se za ozbiljnije sastanke odlučite za strože modele.

Zara haljina 69.95 KM

 

“Statement” haljina upečatljive boje i uzorka. Idealna za dnevne i večernje prilike, poželjan eksperimentalni komad koji će podignuti vašu garderobu.

Stradivarius haljina 65.95 KM

“Swing” haljina. Kao što joj ime govori, ovo je haljina nastala po uzoru na modele iz swing ere. Udobna i romantična, sjajan odabir za žene koje su u duši vječne curice.

Mango haljina 79.95 KM

Formalna haljina za svečane prilike. Elegantan dugi model ili ipak koktel haljinica – izbor je vaš.

Mango haljina 119.00 KM

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti