Moda: Nosite boje sladoleda

Piše: Redakcija

Nemoguće je ne primijetiti da su revije svjetski poznatih dizajnera za proljeće/ljeto 2018. godine u znaku boja sladoleda. Tom Ford, Michael Kors, Chloe i mnogi drugi su nam tako poručili da su svijetlo ljubičasta, mint i blijedožuta boja apsolutni hit. Pastelne boje se nose od glave do pete, te se, osim jednobojnih outfita, preporučuju i oni koji podrazumijevaju kombiniranje različitih pastelnih nijansi, a asimetrični krojevi garancija su da nećete izledati poput curice koja je krenula u školu. Ukoliko želite da komade pastelnih boja kombinirate s nekom drugom nijansom, preporučuju se bijeli, crni ili sivi komadi.

 

Erna Saljević izabrala je kombinezon s pastelno žutim prugama

Uz pastelnu odjeću nosite zlatni nakit

Poznata modna blogerica Tamara Kalinić rado bira odjeću pastelnih boja

Najljepši pastelni manikir

Bočice lakova pastelnih boja svakako su jedan od razloga zašto volimo tople, sunčane dane. Trend i apsolutnu dominaciju boja sladoleda su na modnim pistama najavile kuće Burberry i Dior, a u stopu su ih slijedili i kozmetički brendovi uvrstivši u proljetnu kolekciju lakove za nokte pastelnih boja. Ukoliko se odlučite da svoje nokte obojite u tirkiznu, rozu, žutu ili mint boju sigurno je da nećete pogriješiti, a najbolji efekt postići ćete njihovom kombinacijom.

Christian Louboutin lak
Saint Laurent lak
Manhattan lak

 

Poslovna kombinacija

Komadi u bojama omiljenog sladoleda obogatit će vašu poslovnu kombinaciju, a modni stručnjaci za poslovne outfite preporučuju nošenje jedne pastelne nijanse od glave do pete. Upravo zbog toga su jednobojna poslovna odijela savršen izbor, a bez obzira na to da li ste se odlučili za ono u plavoj, rozoj, mint ili žutoj boji najbolje je da nosite zlatne detalje ili modne dodatke u crnoj, sivoj ili bijeloj boji.

Must have

Cipele u pastelnim nijansama, baš kao i one bijele, često izazivaju neslaganje među modnim stručnjacima o tome koliko su zaista lijepe. No, ako je suditi po posljednjoj kolekciji britanske dizajnerice Victorie Beckham, cipele u „candy“ bojama apsolutni su hit. Modni stručnjaci, kada je o cipelama ovih boja riječ, preporučuju da ih nosite s torbom identične nijanse ili pak u kombinaciji s drugim, istovremeno pastelnim, bojama.

Victoria Beckham cipele
Rochas cipele
Maryam Nassir Zadeh papuče
Simon Miller torba

Azrin izbor

Deichman espadrile
Zara haljina
Bershka torba

Pročitajte još