Jesu li ovo najružnije cipele koje ste ikada vidjeli?

Piše: Redakcija

Trend ružnih cipela traje već sezonama, ali sada se pojavio model koji će biti teško nadmašiti. Balenciaga je započela ovaj trend svojim Triple S predimenzioniranim patikama koje su osvojile baš sve zaljubljenike u modu. Gucci u ponudi ima čizme za planinarenje ukrašene kristalima, Prada je najavila povratak patika na čičak, a Christopher Kane i Balenciaga predstavili su i svoje verzije omraženih Crocsica.

Ali ovog vikenda na milanskoj reviji brenda Dsquared2 predstavljen je novi model cipela koje itekako konkurira svemu što smo do sada vidjeli. Ove cipele spoj su patika i sandala, a na sebi imaju i trendi PVC detalj!

Budući da su dizajneri brenda Dsquared2 poznati po opuštenom i razigranom pristupu modi, shvatit ćemo ovo kao njihov komentar trenda ružnih cipela koji je doista otišao predaleko.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti