Modna lekcija švedske princeze Sofije

Piše: Redakcija

Za razliku od dama na britanskom kraljevskom dvoru, švedske princeze njeguju manje pretenciozan stil, ali svojom se elegancijom i gracioznošću uspješno ističu. Tako je bilo i kada je u ponedjeljak švedska princeza Sofia stigla na Sophiahemmet univerzitet  gdje je održana svečana dodjela diploma.

Princeza Sofia

33-godišnju princezu smatraju jednom od najbolje obučenih članica evropskih kraljevskih porodica,  a titulu je opravdala i ovog puta kada je obukla zelenu haljinu midi dužine s potpisom L.K Bennetta, jednog od omiljnih brendova Kate Middleton.

Princeza Sofia

Bijeli cvjetni uzorak  i biserni dugmići dali su kreaciji poseban efekt, a lijepa princeza uz sve je kombinirala nude tonove klasičnih salonki i torbice sa zlatnim kaišem koju je prebacila preko ramena.

Atraktivna Šveđanka, supruga princa Carla Phillipa, može se pohvaliti i skladnom linijom, zbog koje se u prošlosti bavila i modelingom. 

Princeza Sofia

Princeza Sofia

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti