Moda: Kupaći koji će vladati plažom

Piše: Redakcija

Nalazite se na korak od godišnjeg odmora i uživanja na plaži?  Koju god da ste destinaciju izabrali, kupaći kostim je prvi i najvažniji komad odjeće koji trebate spakirati. Dobra vijest je da high street brendovi u svojoj ponudi imaju modele slične onima koje su u kolekcijama predstavili svjetski poznati dizajneri, a pri tom po znatno pristupačnijim cijenama. Apsolutno svi modeli kupaćih su u modi, a ukoliko želite da i na plaži budete prava fashionistica birajte one ukrašene volanima, cvjetnim uzorkom ili detaljima od trakica. Sve što je potrebno je da izaberete model koji najbolje odgovara vašoj figuri, te da uživate u kupanju i sunčanju.

Poznata bh. pjevačica Rialda se osim pjevanjem bavi i kreiranjem kupaćih kostima

Samra Menzilović Ćatić rado bira jednodijelne modele

Must have

Iako je izbor kupaćeg kostima najbitniji, odlazak na plažu ne može proći bez odgovarajućih asesoara. Zbog toga su apsolutni must have slamnati šešir, efektne, po mogućnosti predimenzionirane naočale, šarena torba i udobne, ali moderne papuče.

Efektan kaftan

Uz odgovarajući kupaći kostim, za tople ljetnje dane i boravak na plaži, vam potreban i kaftan. Postoje različiti modeli kaftana, a najbolji su oni koji imaju traku oko struka i koji vam mogu poslužiti kao prava ljetnja haljina. Osim na plaži kaftan možete nositi i tokom šetnje gradom, uz teksas šorc ili farmerke.

Crni kupaći

Crni kupaći kostimi važe za najveći klasik kada je o ovim komadima odjeće riječ, a njihova jednostavnost i minimalizam ležernim kombinacijama za plažu daju dozu elegancije. Oni su jednako popularni u dizajnerskoj, ali i high street ponudi, a mogu se naći modeli jednostavnih linija, kao i oni ukrašeni trendy detaljima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti