Jakna koju žele svi: Sarajevski Kaftan studio ponovo pomijera granice

Piše: Redakcija

Sestre Emina Hodžić Adilović i Nermina Hodžić 15 godina pišu uspješnu modnu priču. Njihov dizajnerski rad, prepoznatljivog imena „Kaftan studio”, redovno možemo vidjeti na crvenom tepihu najprestižnijih događaja, a osim regionalnih zvijezda kvalitet Emininog i Nermininog rada prepoznala su i vodeća imena iz svijeta mode. Jedna od njih je princeza Deena Abdulaziz, urednica „Vogue Arabia“, koja gotovo redovno nosi kreacije iz „Kaftan studija“.

Emina i Nermina su sada iznenadile svoje fanove predstavljanjem novog modela jakne koji je savršen spoj couturea i street stylea. Osnovna prednost ove jakne je što je možete savršeno kombinirati uz jeans, ali i uz onu nešto svečaniju odjeću.

Pogledajte kako izgleda njihova nova jakna, koju već nose brojne poznate dame. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti