Brigitte Macron: Nenametljiva pobjednička kombinacija za finale Svjetskog prvenstva

Piše: Redakcija

Prva dama Francuske Brigitte Macron bodrila je francusku nogometnu reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva na moskovskom stadionu Lužnjiki.

Zajedno sa suprugom Emmanuelom vatreno je navijala za svoju nacionalnu momčad koja je naposljetku i odnijela titulu svjetskog nogometnog prvaka.

Brigitte i Emmanuel Macron tijekom susreta s Putinom
Brigitte i Emmanuel Macron tokom susreta s Putinom

Uoči finalnog dvoboja s Hrvatskom, Brigitte i Emmanuel sreli su se ruskim predsjednikom Putinom. Prva dama nije mijenjala svoju odjevnu kombinaciju nakon susreta nego se u njoj uputila na Lužnjiki.

Brigitte i Emmanuel Macron vatreno su navijali za francusku reprezentaciju
Brigitte i Emmanuel Macron vatreno su navijali za francusku reprezentaciju

Elegantne uske hlače, bijela košulja s mašnom i fantastično krojen sako francuske modne kuće Louis Vuitton, pobjednička su kombinacija za svaku priliku u kojoj želimo izgledati elegantno i nenametljivo. S obzirom na rezultat utakmice, za Brigitte je to ovaj put doslovno bilo pobjedničko izdanje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti