Preplavila je Instagram: Ovo je najpopularnija haljina sezone

Piše: Redakcija

Ovog, kao i svakog ljeta, omiljeni odjevni komad većine žena jest haljina.

Sumnjamo da će se to ikada promijeniti jer, osim što ne postoji komad u kojem je lakše podnijeti ljetne vrućine, haljina je i najlakši način da u trenu izgledate sređeno, no ono što se ipak mijenja iz sezone u sezonu su hit modeli.

Ovog ljeta, bez ikakve dvojbe, ta je titula pripala bijelim haljinama midi dužine s dugmadima i otkrivenim ramenima koje su preplavile Instagram. 

Bijele haljine “in” su svakog ljeta jer zaista najbolje laskaju preplanulom tenu, a i otkrivena ramena su trend koji već nekoliko sezona ne izlazi iz mode. Detalj koji ove godine čini razliku su dugmići jer su haljine na kopčanje općenito hit sezone.

Ovakvu haljinu ćete bez problema pronaći u brojnim high-street trgovinama i web shopovima, a na Instagramu vas čeka hrpa inspiracije za njeno kombiniranje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti