Ornela Vištica: Modne transformacije lijepe glumice

Piše: Redakcija

Poznata glumica Ornela Vištica, koju je publika zavoljela zbog uloga u serijama “Larin izbor” i “Vatre ivanjske”, bila je, uz Joška Lokasa, voditeljica “Festivala klapske pisme” u Posušju. Iako je gluma njeno zanimanje, Ornela je pokazala da se odlično snalazi i u ulozi voditeljice, te su je svi pohvalili zbog prirodnosti i spontanosti. No, osim uspješno obavljenim poslom,  Ornela je svoje fanove oduševila i odjevnim kombinacijama koje je nosila tokom tri  večeri Festivala.

Naime, ona je za prvu veče odabrala  kreaciju Lorete Gudelj s asimetričnim gornjim dijelom i bogatim volanima koji su krasili jedno rame, dok je žuta boja zaslužna za brojne komplimente fanova.   Haljinu ove dizajnerice nosila je i drugi dan,  kada je blistala u kreaciji na kojoj su se našle prave ljetnje nijanse, počevši od tirkizne, preko roze, do boje breskve i žute. 

No, treće izdanje lijepe glumice ipak je dobilo najviše komplimenata, a Ornela je nosila glamuroznu haljinu  bh. dizajnerice Lejle Tuzlić.  Bogati detalji bež haljine u kombinaciji s prozirnim materijalom oduševili su njezine fanove. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti