Moda: Must have haljina za jesen

Piše: Redakcija

Iako ljeto još uvijek traje,  modni svijet se polako  okrenuo prema novoj sezoni. Uvijek korak ispred, modne kuće, dizajneri i brendovi, u svojim su buticima već pokazali  prve modele za jesen  i podstakli  nas na razmišljanje o novoj garderobi. 

Haljina je bila zvijezda naše  garderobe tokom ljetnog perioda, a svoje će počasno mjesto zadržati i tokom jeseni.  I dok će raskošne jarke i pastelne boje zamijeniti neutralni tonovi, mini siluetu i tanke naramenice zamijenit će midi dužina i duži rukavi. Osim promjene u boji i kroju, nova sezona donosi i bezbroj novih trendova i modela u svijet haljina, a jedan IT model koji će obilježiti prve dane jeseni  već se istakao na street style sceni i postao novi Insta favorit. Riječ je o Massimo Dutti haljini. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti