Ne biste vjerovali zbog čega: Zašto Meghan Markle uvijek nosi haljine s velikim džepovima

Piše: Redakcija

Ova se članica kraljevske  porodice poprilično razlikuje od ostalih, što po svojoj prošlosti, porijeklu, što po stavovima koje njeguje od mladosti. Otkad znamo za nju, Meghan se bori za ženska prava i služi kao izvrstan primjer da žene mogu sve što naume, samo trebaju imati hrabrosti izaći iz svoje sigurne zone. 

Razlog zbog kojeg vojvotkinja od Sussexa vrlo često nosi haljine s džepovima je feminističke prirode. Naime, stručnjaci smatraju da žene koje nose odjeću bez džepova ne znaju što žele i često sa sobom vuku ogromne torbe pune bespotrebnih sitnica. 

Meghan zato simbolično bira haljine koje imaju džepove kako bi i tako pokazala da žene nisu ništa manje sposobne i odlučne od muškaraca. Uvijek besprijekorno sređena, Meghan je svjesna svake svoje izgovorene riječi i pojavljivanja u javnosti, a to što i odjevnim kombinacijama šalje snažnu poruku elitističkom društvu, navodi nas samo na to da je zavolimo još više. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti