Pogledajte haljinu na kojoj se radilo 765 sati

Piše: Redakcija

Filmsku adaptaciju novele Kevina Kwana Crazy Rich Asians publika će moći vidjeti sredinom augusta  Procjenjuje se da bi fim mogao pobrati oko 20 miliona dolara u prvih nekoliko dana. Svečana premijera održana u utorak u Los Angelesu nije razočarala.

Premijera Crazy Rich Asians, u skladu sa stilom samog filma, okupala je cvreni tepih luksuznom modom. Jedna od vodećih zvijezda filma Constance Wu oduševila je prisutne raskošnom Ralph & Russo večernjom haljinom. Skupocjena svjetlucava toaleta sa svilenim resicama je izazvala veliku pažnju svojim izgledom, ali i objašnjenjem koje je glumica podijelila na Twitteru.

Naime, na haljini se nalazi čak 200 000 kristala, a bilo je potrebno 490 sati da se ručno prišiju i izvezu te dodatnih 275 da se haljina dovrši.

O luksuznom stilu filma i premijere najbolje govore svečane haljine koje su nosile i druge glumice, pa pogledajte našu fotogaleriju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti