Moda

U istoj haljini se pojavile Severina i Cate Blanchett

 
Na svečanom otvorenju ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala pojavila se i Severina, koja je i ovoga puta pažnju plijenila svojim modnim odabirom. Slavna Splićanka zablistala je u prelijepoj crnoj haljini s volanima, koja je osvojila i još neke poznate dame prije nje. Crna haljina midi dužine s bijelim porubom, volanima, seksi otvorom na leđima, zvonolikim rukavima i kontrastnom satenskom vrpcom u struku potpisuju talentirani i nagrađivani američki modni dvojac Proenza Schouler.
 
Da su s ovom haljinom, inspiriranom haljinama plesačica flamenka, dizajneri pogodili dokazuje i to što se našla u njihovoj slavljeničkoj kolekciji kojom ove godine obilježavaju 15 godina rada, a u kojoj su ponovo predstavili svoje najsupješnije kreacije. Haljina je originalno predstavljena u njihovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2016, a među prvima, krajem 2015. u njoj se prošetala jedna od najboljih, ali i najbolje obučenih glumica današnjice Cate Blanchett.
 

Plavokosa oskarovka u originalnoj, bijeloj verziji haljini s kontrastnim crnim porubom pojavila se na gala događanju američke Akademije filmskih umjetnika i nauka

 

Pratite nas na društvenim mrežama