Givenchy: Tajna elegantnog izgleda žena iz Buckinghamske palate

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle neprestano nas iznenađuje i oduševljava svojim odjevnim kombinacijama gdje god se pojavi. Izgleda jednako odlično u svečanim haljinama, kao i u hlačama i košulji, a dokazala je da joj jednako besprijekorno stoje i šeširi. 

Na svom je vjenčanju u maju ove godine Meghan zablistala u vjenčanici s potpisom modne kuće Givenchy, koja je i dalje njezin omiljeni odabir za pojavljivanja u javnosti i kraljevske svečanosti.

No moramo napomenuti da je ovaj modni trend kojim članice kraljevske porodice ostaju vjerne modnoj kući koja im je kreirala vjenčanicu, pokrenula Kate Middleton. Nju smo u više navrata nakon vjenčanja mogli vidjeti u kreacijama brenda Alexander McQueen, koji potpisuje i njenu legendarnu vjenčanicu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti