Šta omiljeni ukus sladoleda govori o vama

Piše: Redakcija

Sladoled je omiljena osvježavajuća poslastica u vrućim danima. Neodoljivo slatko, kremasto ili voćno osvježenje u tren oka nas može teleportirati iz kipuće stvarnosti u hladnije krajeve. Ovom slatkom užitku rijetko ko može odoljeti, no znate li šta vaš najdraži okus sladoleda otkriva o vama?

 

Lavanda

Romantična ste duša koja voli retro stvari, pogotovo kada joj muškarci otvaraju vrata. A još kada bi vam napisali koje pismo umjesto SMS-a…

 

Banana

Pazite na tijelo i zdravlje, vjerovatno idete na maratone, a u slobodno vrijeme okušajte se u pisanju knjiga. P.S. nađite vremena i za strasti!

 

Ne volim sladoled

Neko vas je ranio, a na opasnoj ste dijeti jer idete na izbor za Miss ili ste jeti pa vam je dosta hladnih stvari? Zaboravite na sve to, idite vani, kupite prvi sladoled koji vam se svidi i saznajte konačno šta je prava ljubav.

 

Keks

Nježna ste osoba s izvrsnim smislom za humor. Niste štreber, ali volite učiti, niste modna žrtva, ali ste uvijek cool.

 

Sladoled s okusom bombona

Možemo se kladiti da ste tek naučili voziti bicikl, omiljeni crtani film su vam „Malci“, jednog dana želite biti glumica i pjevačica, te jako mrzite Enesa jer vam je uzeo loptu. Da, Enes je zločest dječak!

 

Pistacija

Možda nekome na prvi pogled djelujete suzdržano i čudno, no zapravo ste originalni, kompleksni i puni kontradikcija. Živite u gradu, a sanjate o selu.

 

Limun

Obožavate zdravu hranu, biljke, kao i svoje tijelo i um. Znate jasno i glasno postaviti granice, te reći „ne“ kada vam se nešto ne sviđa.

 

Jagoda

Uglavnom ste sramežljivi, i radije ćete slijediti nego voditi.Možda prijatelje nervirate jer dok vi donesete odluku da li ćete nešto uraditi treba vam „mjesec“, ali  bez brige, prijatelji vas i vole.

 

Kafa

Živite za trenutak i to je sjajno! Puni ste energije i s vama nikad nije dosadno. Dramatični ste što odnosu bilo s prijateljima ili s partnerom ili partnericom daje dozu zanimljivosti.

 

Vanilija

Oslanjate se više na  intuiciju nego na razum i logiku. Ljubitelji vanilije uvijek sebi postavljaju visoke ciljeve.Imaju idealistične životne poglede te su otvoreni drugima. U vezama se vole osjećati sigurno i voljeno.

 

Čokolada

Tvrdoglavi ste i volite planirati unaprijed. No, isto ste i odani i volite život, a pogotovo sebe. Imate čvrste stavove o svemu, ali to ne znači da ne prihvatate tuđa mišljenja. I da, sjajni ste u krevetu.

 

Karamela

Ako ste osoba koja bira ovakav sladoled puni ste ljubavi, podrške i razumijevanja prema drugima, a svijetla reflektora definitivno nisu za vas.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti