Recept dana: Lazanje s gljivama

Piše: Redakcija

Sastojci: 

– 500 g tjestenine za lazanje

– 200 g sira

– maslinovo ulje

– 700 g gljiva po želji

– luk

– so i biber 

– 100 g mozarelle

– 2 čehna bijelog lika 

– majčina dušica

– 500 ml bešamela

Slikovni rezultat za lasagna with mushrooms

Priprema:

Na maslinovom ulju i luku prepržite narezane gljive s bijelim lukom. Dodajte majčinu dušicu. U pleh ulijte malo bešamela, zatim složite red tjestenine za lazanje, gljive, malo sira i tako nastavite dok ne potrošite sve sastojke. Završite slojem bešamela i sira. Na vrh lazanja dodajte još malo mozarelle i pecite u zagrijanoj rerni na 200 stepeni oko 30 minuta.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti