Iftar s Mujesirom: Spremite ukusne filovane paprike i role s cimetom

Piše: I.J.

Sead Hrustanović, rođeni Travničanin, sa sadašnjom adresom u Kopru u Sloveniji, magistar je Podatkovne znanosti, za veoma kratko vrijeme postao miljenik publike širom Balkana.

Dogodovštine četveročlane porodice, koju čine Mujesira, Hazim, Amir i Senada, zasigurno su bezbroj puta nasmijale i oraspoložile mnoge. Također, nezaboravna je i komšinica Mulekelefeleketa koja je oličenje balkanske mahaluše.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sead Hrustanović (@seadhr)

Da je pored glume talentiran i za kuhanje, nije tajna. Pa tako u ulozi Mujesire Sead je dao prijedlog za iftar te podijelio recepte za filovane paprike te role s cimetom za desert.

U videu pogledajte kako je sve ispalo, dobro se nasmijte, a možda naučite i neki novi kulinarski trik od najpoznatije balkanske mame.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti